050 IT - Groningen bij nacht, 
Netsuite, ERP, CRM, eCommerce, Business Intelligence, Suitesuccess, Suiteworld
050 IT - Groningen Martinitoren, 
Netsuite, ERP, CRM, eCommerce, Business Intelligence, Suitesuccess, Suiteworld
050 IT - Groningen Vismarkt, 
Netsuite, ERP, CRM, eCommerce, Business Intelligence, Suitesuccess, Suiteworld
050 IT - Groningen Reitdiephaven, 
Netsuite, ERP, CRM, eCommerce, Business Intelligence, Suitesuccess, Suiteworld
(placeholder)
050 IT uw Netsuite partner

Implementatiebegeleiding en advies

Onze ervaren consultants sparren graag met u over een optimale ondersteuning van uw bedrijfsprocessen. Niet altijd is de oplossing in IT of applicatieve ondersteuning te vinden. Een procesaanpassing of een oplossing die volledig buiten het IT landschap ligt kan soms een betere fit met uw organisatie hebben. Juist dit kritisch spiegelen maakt dat we gezamenlijk komen tot de meest passende oplossing voor uw vraagstuk, of het nu IT-, Business- of Procesgerelateerd is.


Meer over implementatie


050 IT consultants hebben allen een achtergrond in finance en procurement, zijn gewend om projectmatig te werken en zijn ervaren in het optimaliseren van bedrijfs(keten)processen. Daarnaast is in ruime mate projectmanagement ervaring aanwezig met ervaring in transities, transformaties, implementaties en beheercontracten.Integratie

Iedere ondernemer heeft te maken met veel verschillende applicaties die in gebruik zijn en die ook nog met elkaar moeten samenwerken. Het opzetten van die samenwerking noemen we software integratie of applicatie integratie. Een goede integratie kan veel opleveren, maar verkeerd aangepakt kan het grote kopzorgen geven.


Meer over integratie

Benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen?


We komen graag bij u langs om kennis te maken of een bestaande situatie te bespreken.

Oplossingen

Op basis van standaarden in de markt bouwt 050 IT op NetSuite's basis verder aan solide, best practice oplossingen. Het grote voordeel van deze zogenaamde 'verticals'  is dat een implementatie van Netsuite in minder tijd kan gebeuren. Benchmarking wordt vergemakkelijkt wanneer gewerkt wordt met marktconforme standaarden en wat ook belangrijk is, is dat implementaties goedkoper kunnen.


Meer over oplossingen

Maak gebruik van marktconforme standaarden die reeds bestaan of neem contact op met 050 IT om te kijken of wij samen met u een standaard kunnen ontwikkelen.Apps en maatwerk

Netsuite is een uitgebreide en complete software suite voor het MKB. Er zijn situaties denkbaar waarbij uw organisatie de behoefte heeft aan een uitbreiding van de standaard aanwezige functionaliteit in Netsuite Software. Wij adviseren u over de applicaties die door partners reeds ontwikkeld zijn en kunnen u helpen bij het bouwen van aanvullende applicaties.


Meer over apps

Onze technisch consultants staan klaar om uw behoeften aan te horen en met u te kijken wat de mogelijkheden zijn om deze behoeften te vertalen naar uitbreiding van de applicatie.

Beheer

Onze consultants hebben jarenlange ervaring met het voeren van applicatiebeheer. Wij zijn experts op het gebied van ERP, CRM en eCommerce van Netsuite en helpen u graag bij het oplossen van vraagstukken met uw bestaande implementatie van Netsuite Software.


Bij ons betaalt u geen maandelijkse contractbedragen, zelfs als er geen ondersteuning is geweest. Bij ons kiest u of u vooraf een aantal uren inkoopt en altijd zeker bent van wat u betaalt of dat wij achteraf een factuur sturen voor de gemaakte uren.

Omdat onze professionals een achtergrond hebben buiten Netsuite Software willen wij u natuurlijk ook helpen bij het oplossen van business- of software- vraagstukken als u andere software gebruikt.


Schroom niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.