050 IT - Groningen bij nacht, 
Netsuite, ERP, CRM, eCommerce, Business Intelligence, Suitesuccess, Suiteworld
050 IT - Groningen Martinitoren, 
Netsuite, ERP, CRM, eCommerce, Business Intelligence, Suitesuccess, Suiteworld
050 IT - Groningen Vismarkt, 
Netsuite, ERP, CRM, eCommerce, Business Intelligence, Suitesuccess, Suiteworld
050 IT - Groningen Reitdiephaven, 
Netsuite, ERP, CRM, eCommerce, Business Intelligence, Suitesuccess, Suiteworld
(placeholder)
050 IT uw Netsuite partner

Ons DNA

Wie zijn wij en waar staan wij voor. Om onze kernwaarden over te brengen hebben wij een DNA.

  • Samen met de klant; Voor ons betekent een samenwerking dat de implementatie voor ons niet ophoudt bij het opleveren van de software. Wij werken samen met onze klant aan een langdurige en duurzame relatie.
  • Schaalbaarheid: Wij bieden met Netsuite een product wat schaalbaar is en meegroeit met uw organisatie. Ook onze eigen dienstverlening groeit met uw behoeften mee. Nazorg is wat ons betreft geen contract wat partijen verplicht. Voor ons is nazorg het helpen bij de vraag van het moment tegen een eerlijk tarief.
  • Groningen zit in ons DNA. Wij zijn gevestigd in het Noorden en onze professionals bezitten een goede dosis Noorderlijke nuchterheid. Wij zijn er echter voor heel Nederland en komen graag naar u toe.
  • Wij hebben een groot en bestendig netwerk van experts die wij in kunnen schakelen wanneer u vraagstukken hebt die 050 IT zelf niet kan beantwoorden.
  • 050 IT kent geen klassieke hiërarchie in haar organisatie maar werkt met zelf-organiserende regionale teams. Voor ons is het belangrijk dat we een huiskamergevoel combineren met een goed resultaat. Wij luisteren naar uw wensen en adviseren u op basis van onze kennis van uw branche.
  • Veiligheid staat bij ons voorop. Wij adviseren uw organisatie op het gebied van security in Cloud en houden strikte veiligheidseisen aan waar het gaat om uw data.

Onze werkwijze

  • Implementatie: Wij leveren Netsuite Cloud ERP en CRM en zorgen ervoor dat uw organisatie klaar is om te starten met deze nieuwe Cloud technologieën. Wij implementeren, leiden uw personeel op en ondersteunen uw organisatie tijdens en na implementatie;
  • Dienstverlening: onze professionele adviesdiensten op het gebied van toepassing van innovaties in het MKB, met een specialisatie op het gebied van ERP, bieden uw organisatie de mogelijkheid om onze kennis toe te passen bij verandering in uw organisatie;
  • Solutions: Wij bieden u marktconforme oplossingen die direct te gebruiken zijn in uw organisatie. Hierin zijn marktstandaarden verwerkt die u helpen om sneller en efficiënter om te gaan met de vraagstukken in uw branche
  • Applicaties: Wij bieden applicaties bovenop de standaard software die uw organisatie meer stuurinformatie en grip op uw bedrijf leveren. Denk hierbij aan datamining van uw belangrijkste processen waarbij wordt getoond waar vertragingen zitten in uw proces.

Onze toegevoegde waarde

050 IT combineert een jarenlange ervaring in het implementeren van ERP pakketten met een gedreven enthousiasme in een vernieuwde technologie op de Nederlandse markt.

Wij kennen uw business needs, wensen en doelstellingen en bieden toegevoegde waarde voor uw organisatie door te werken met 'verticals'. Dit zijn doorontwikkelingen van standaard software naar specifieke doelmarkten. Wij vertalen onze kennis van de Nederlandse MKB markt in kant en klare templates waar u direct mee aan de slag kunt.


Onze toegevoegde waarde zit tevens in onze brede ervaring met verschillende applicaties van verschillende leveranciers. Een greep uit onze kennisgebieden: Oracle eBS, Oracle Cloud Applications, Netsuite ERP, CRM en eCommerce, MS Dynamics. Door deze brede kennis zijn wij in staat om uw organisatie en uw mensen te begeleiden onafhankelijk van de keuze voor de applicatie die u reeds heeft gemaakt.

Daarnaast zijn wij partner van Netsuite, een bewuste keuze voor een partnership van 050 IT omdat wij geloven in de kracht van dit product en de betaalbaarheid ervan.


Onze meerwaarde bestaat uit het behalen kostenbesparingen voor uw organisatie, consistentie en standaardisatie van uw ERP, CRM of eCommerce omgeving, kennisborging van uw bedrijfsprocessen en een gewaarborgde kwaliteit van onze dienstverlening.


Wij mikken altijd op een schot in de roos waar het gaat om onze wederzijdse tevredenheid.