NetSuite

SuiteSuccess Certified

Sinds vandaag, 12 september 2018, mag 050 IT zich scharen onder de SuiteSuccess certified partners. Met SuiteSuccess kunnen we NetSuite binnen 100 dagen implementeren met een grote set aan markt-standaarden en best practices.   http://www.netsuite.com/portal/services/professional-services/suitesuccess.shtml  

Door jorryt.nijholt, geleden
NetSuite

050 IT @ SuiteWorld 2018

De laatste SuiteWorld in Las Vegas? 050 IT was als partner aanwezig op SuiteWorld 2018 in the Sands in Las Vegas.   Ready, Set, Grow. SuiteWorld 2018, de jaarlijkse conferentie van NetSuite was de afgelopen week een geweldig succes! Met een recordaantal van 7.000 deelnemers heeft SuiteWorld zowel voor entertainment als een stukje educatie gezorgd voor wat betreft nieuwe functies, branchenieuws en de stabiliteit die Oracle + NetSuite-software biedt. Groei is het SuiteWorld-thema dit jaar Lees verder…

Door jorryt.nijholt, geleden
NetSuite

Gepersonaliseerde Dashboards in NetSuite maken

Dashboards bieden NetSuite gebruikers gemak en real-time inzage in data op één gecentraliseerde locatie. Custom Dashboards kunnen voor specifieke rollen in een bedrijf worden ontworpen en worden gepubliceerd naar de medewerkers die toegang hebben tot die specifieke rol. Op die manier wordt in het gehele bedrijf met de aangepaste standaard gewerkt. (meer…)

Door jorryt.nijholt, geleden
Oracle eBS

Oracle eBS R12.2.4 Vision Demo Installeren

Introductie: Deze blogpost beschrijft het downloaden, installeren, parametriseren en opstarten van een Oracle eBS R12.2.4 VISION omgeving t.b.v. demo doeleinden. De schermafdrukken zijn gemaakt op een 'gewone' laptop met 8GB intern geheugen en een Intel i5 processor. Afhankelijk van de gebruikte hardware kunnen geheugen, processoren etc. op- of afgeschaald worden om de demo-omgeving passend te maken.   (meer…)

Door jorryt.nijholt, geleden
NetSuite

Netsuite breidt uit naar Europa

Bron: Netsuite

NetSuite breidt uit naar Nederland, België en Luxemburg

Toenemende vraag naar beste cloud ERP stimuleert uitbreiding Aankondiging nieuw kantoor, nieuw product, nieuw samenwerkingsverband en nieuwe klanten LONDON, 13 april 2016— NetSuite Inc. (NYSE: N), de toonaangevende leverancier van cloud-gebaseerde financiële producten in de branche / ERP en omnichannel commerciële softwaresuites, kondigde vandaag de uitbreiding aan van haar zakelijke activiteiten naar Nederland, België en Luxemburg (Benelux). Deze versnelde uitbreiding omvat de opening van het hoofdkantoor van de Benelux van NetSuite in Amsterdam; een strategische alliantie met Deloitte in België; en nieuwe klanten zoals Transavia, ESOMAR en Qardio in Nederland en Zembro in België. Daarnaast onthulde NetSuite NetSuite OneWorld voor bedrijven met een hoofdkantoor in de Benelux. Dit is een reactie op groeiende mogelijkheden voor cloud ERP en een groeiende vraag naar NetSuite in de Benelux-regio, met name voor innovatieve, snelgroeiende en internationale bedrijven. (meer…)

Door jorryt.nijholt, geleden